Post by zischticvesongfenj on Feb 18, 2022 3:35:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
Apaga
Skvělý! Jen mě štve, že nemůžu jít do nižších levelů
Dal bych tomu 4, ale po poslední aktualizaci nemůžu sledovat žádné reklamy na odměny, nemůžu sbírat vybavení ze země, načítá moje turnajová scéna po několika pokusech, doslova se musí v podstatě všechno načíst. Pak mi to říká, abych zkontroloval připojení k internetu...ano dobře. Tato hra byla v pořádku před 3.0 a nyní je tu tolik nepříjemných problémů, chystám se ji smazat. Pokud budou chyby opraveny, upravím svou recenzi a změním své hodnocení.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Role Playing obnj
takze ze vcerejska na dnesek jsem prisel o ucet kde jsem byl v 2000 + takze diky ale koncim
Kluci, hraju to už roky a nedávno jsem hru ani nemohl načíst, ani po vaší poslední aktualizaci. Je to první problém, který jsem měl za dobu, kdy jsem hrál. Konkrétně nemohu projít načítací obrazovkou, po jejím načtení se hra vypne.
Úžasné Stáhl jsem si původní první a tento je stále docela dobrý, ale nevím, jestli na to útočí později ve hře, ale ve staré verzi útočili, pokud jste to nevěděli, tak pokud dělají kalkulačku ve hře hra prosím řekni mi
Neustale se to minimalizuje a resetuje úroveň
Je to dobré, ale úroveň 59 je velmi těžká
Hra se stává fuška od poloviny do konce hry. Ani po zakoupení některých herních předmětů nebylo nikdy ani trochu odpočinkové fáze.
Dobře
Hraji tuto hru 3 a herní mechanika je úžasná a řídí se specifickým algoritmem a sofistikovanými multiplikátory síly. Ale pokud jde o problémy související s touto aplikací, je to její nedostatek vzdělávání v komplikovaném procesu vyrovnávání vašich škod a také rozsáhlé statistiky, kterým by rozuměl pouze dospělý. Navíc se mi nelíbí myšlenka, že si na Redditu musíte přečíst něco o tom, jak hrát hru jako většina mladých hráčů jako já, na to mít čas.😐
Tap Titans 2: Clicker RPG Game રોલ પ્લેઇંગ ztq
Tato hra je hra, ve které můžete zabíjet monstra, kupovat hrdiny a mnoho dalšího! Můžete upgradovat své hrdiny, včetně hlavního hrdiny, A také můžete získat brnění pro svého hlavního hrdinu! Můžete si prestiž a koupit relikvie, které ušetříte, když budete prestiž! Pro všechny hrdiny, včetně hlavního hrdiny, existují speciální dovednosti! Nemyslete si, že nemůžete získat žádné nové zbraně! A Tap Titans 2 je NEČINNÁ hra, což znamená, že můžete získat mince, i když ani nehrajete! Můžete se připojit ke klanům! Tato hra je úžasná, měli byste ji hrát!
vypadá stejně jako zatím první hra, stále používá zjevné úlovky peněz k nalákání uživatelů k utrácení peněz nebo dokonce ke sledování reklamy.
Jsem na scéně 1500 a moji hrdinové v podstatě nezpůsobují žádné poškození, dokonce ani nemluvím o poškození způsobeném klepáním, nejsem si jistý, co opravdu dělat, abych zabil nepřátele, právě teď se spoléhám na klanovou loď, která mě unese. Upgraduji své poškození klepnutím a také hrdiny, ale v podstatě nezpůsobují žádné poškození, také nemám ponětí, co je poškození slash nebo golden gun atd.
Zvedl jsem to na doporučení od přítele, ale je to velmi pomalé - úspěchy a reklamy na bonusy se ne vždy spouštějí, což by samo o sobě nebylo tak hrozné, kdyby to nepřišlo za 2-3 minuty nebudete moci nic dělat, zatímco čekáte, až se hra rozhodne, zda bude spolupracovat nebo ne. Vypadá to jako velký potenciál, ale v současném stavu potřebuje trochu doladit kvalitu života.
dobra hra akorat me stve to ze sem na levlu 12345 a porat to pokracuje ta hra je nekonecna
Skvělý způsob, jak trávit čas. Reklamy jsou zcela volitelné a pokud se rozhodnete je používat, získáte skvělou pomoc s pokrokem. Levné věci v obchodě tak dostupné i pro mě
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Игре улога qlm
Bohužel nejde spustit,pouze černá obrazovka
Výborná hra
Je úžasné, že zde nejsou žádné reklamy a hra se velmi snadno používá
Pokud se chystáte vytvořit hru, která vyžaduje sledování reklam, musí to být stabilní funkce. Hra pravidelně padá nebo se zasekává na konci sledování reklamy ve hře, absolutně nehratelná, když je tak nefunkční
Mám dobré 4g připojení, ale mohu se přihlásit a hrát pouze .. kromě toho, že jako prestiž otevřít obchod nebo si něco nárokovat .. nemůžu, říkám, že připojení nemá. Nemám problém s připojením k jiné hře..jen pouze TT2..prosím opravte to
點擊泰坦 Tap Titans 2:點擊遊玩。放置掛機 角色扮演 eoz
Hra neustále padá na načítací obrazovce, takže ji nemohu vůbec hrát. Také pokud to znovu smažete, budu počítat, kolikrát jsem to napsal, takže hrajte dál
Je to velmi zábavné a zabíjení titánů a animace na prestiži jsou tak úžasné.
Je to super hra mě to baví
super hra moc fajn
funkce obchodu jsou všude, jinak stále zábava
Poslední aktualizace se mi hra nenajde a spadne.. potřebuji poradit!!
Po dvou dnech nuda
Skvělá hra, zábavná a lze ji hrát i offline.
Je to dobrá hra, ale nejsem si jistý, proč ji nazývají kohoutkovou hrou poté, co si uvědomíte, že vedlejší hrdinové, které si koupíte, způsobí 10násobek poškození, které způsobíte, jediné, co musíte udělat, je udržet hru zapnutou, zatímco budete pasivně postupovat hrou. . Pak možná jednou za 15 minut upgradujte své hrdiny a pak to nechte být. Nemyslím si, že existuje způsob, jak vylepšit poškození způsobené klepáním tak, aby bylo tak vysoké jako u vašich vedlejších hrdinů
Velmi průměrný, doporučuji použít automatický klikr
Výborná hra na cestu i doma
Nejlepsi hra! / Nejlepší hra všech dob!
Strike Force- 1945 War Arkadne igre ulc
dobrá hra :3
Super hra ale je to lepší když máte auto clicker
Když jsem již upgradoval svůj artefakt „tisíc kliknutím nebo více“, zobrazí se „artefakt nelze aktualizovat kvůli připojení pokaždé“ a pak se vrátím tam, kde jsem začal. A návrh, že je opravdu těžké upgradovat artefakt o pouhý 1k, pokud máte tolik úrovně a potřebujete upgradovat více. Doufám, že by mělo být 5k nebo 10k upgradů.
Mělo to být 5 hvězdiček, ale s novou funkcí (Prodej všechny odemknuté položky) dostanete 2 hvězdičky!! Proč jste sakra zadali možnost prodat vše na kartu vybavení, ale když na ni kliknete, prodá se všechny odemčené položky na všech kartách? Špatný design.
Ztratil jsem účet, poslal jsem e-mail pro obnovení hesla a odpověď trvá věky. V současné době.
To je super! I když tam jsou reklamy, není to tak otravné tbh je to skvělá hra!
Obrovské množství přidání mě vyhnalo pryč. Dodává, že vám nedovolí je zavřít, aniž by váš prohlížeč otevřely na náhodné webové stránky. Smutné, protože hru skutečně považuji za dobrý žrout času. Odinstalováno.
5 hvězdiček bych Vám dal až uděláte nějakou rychlou variantu co se týká lvl heroes, takhle u toho klikání si za chvíli uženu zánět šlach
Tato aplikace nezahrnuje tolik možností ale zabaví.
Tato hra je v pořádku, ale občas je buggy. Nemohu projít lvl.810, protože můj hrdina přestane způsobovat poškození, jakmile dosáhnu tohoto lvl. Množství mincí, které získáte za zabití bossů, se den od dne také hodně mění.